Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Unde ati taiat motul? Acasa sau la un local cu muzica?

Raspuns mamica: "Noi am facut acasa ziua fetei dar daca doresti si iti permiti poti sa-i tai motul unde vrei. Nu cred ca sfatul nostru va fi relevant pentru tine. Oricum tu stii mai bine ce si cum ai de facut. Muzica poti avea si acasa nu neaparat la un local. Trebuie sa te gandesti cati invitati vin la local si cati vor veni acasa..."

Raspuns mamica: "Acasa, a fost mai comod pentru copii. Apoi am scos copiii in parcul de joaca si am sarbatorit alaturi de ei. Seara am cautat o dadaca si am continuat distractia, de data aceasta intre adulti. Nu cred ca este bine ca cei mici sa fie luati la petreceri: muzica poate fi prea tare, exista riscul sa existe curent sau fum de tigara."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.