Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Bauturile dulci favorizeaza dezvoltarea cariilor dentare la copii ?

Raspuns mamica: "Da, in general bauturile dulci, carbogazoaze , ciocolata, in general dulciurile. Eu te sfatuiesc ca dupa fiecare masa, dupa fiecare dulce, gustare, sa il speli pe dinti, asa eviti o viitoare carie si asa il ajuti sa deprinda acest obicei, si sa inteleaga ca este un lucru pe care orice copil trebuie sa il faca zilnic."

Raspuns mamica: "Da, favorizeaza si bauturile dulci si dulciurile in general. Cat sunt mici putem controla ceea ce mananca si nu trebuie sa ii indrumam catre dulciuri, bauturi dulci, mai ales catre cele din comert, care contin o gramada de prosti. In loc de bauturi din comert, ii poti face in casa o limonada!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.