Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce fel de saltea sa aiba patutul ?

Raspuns mamica: "Este foarte important sa te asiguri ca salteaua se potriveste la dimensiunile patutului si este ferma, si sa nu fie spatii libere intre patut si saltea. Iti poti da seama daca salteaua este prea mica pentru patut daca poti introduce doua sau mai multe degete intre patut si saltea. O saltea prea mica sau prea moale, mareste riscul de sufocare a bebelusului."

Raspuns mamica: "Salteaua trebuie sa fie putin mai rigida, mai tare, pentru a forma o coloana dreapta, de asepenea trebuie sa se potriveasca perfect dimensiunilor patutului pentru a nu exista riscul de accidentare. Nici perna nu este recomandata la bebelusi pentru a nu se sufoca."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.