Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

La cate luni este bine sa faci un control ginecologic ?

Raspuns mamica: "Pai, poti sa faci un control ginecologic cel putin de doua ori pe an, dar ar fi mai bine daca ai putea merge de mai multe ori. Mai ales daca simtim ca ceva nu este in ordine cu noi sau daca avem probleme de orice gen, este bine sa nu ne lasa de pe o zi pe alta."

Raspuns mamica: "Macar o data pe an orice femeie ar trebui sa-si faca un control ginecologic. Acum depinde de cum doriti dumneavoastra, puteti merge si la 3 luni si la 6 luni. Insa important este sa mergeti pentru ca sa evitati unele neplaceri mai ales ca femeile se confrunta din ce in ce mai mult cu astfel de probleme."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.