Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ati avut multe pofte mamici in timpul sarcinii ???

Raspuns mamica: "Eu am avut pofte pofte mai ales pentru acru, pentru muraturi ... mai aveam pofte si pentru capsuni, cirese, tot felul de prajituri si torturi, pizza ... pofte destul de variate, mi-era pofta daca simteam miros de ceva. Aveam tot timpul pofta de cafea."

Raspuns mamica: "Nu ... doar una singura si spre norocul meu aveam produsele respective cumparate numai ca nu ma infruptasem din ele! Am fost o gravida cuminte... nu l am chinuit deloc pe tati incat sa plece noapte prin oras sau mai rau sa ceara de la vecini mancare !"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.