Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Baiatul meu de 9 luni iubeste televizorul. Este in regula? Urmareste televizorul si se joaca cu jucariile! Va rog sa-mi spuneti daca este in regula sau nu.

Raspuns mamica: "Daca se joaca in timp ce televizorul functioneaza, nu este o problema. E atent la jucariile lui, televizorul tinandu-i doar companie, de urat. Si fiica mea procedeaza la fel - isi face temele sau invata in timp ce televizorul e deschis pe un program de desene animate. Nu o influienteaza cu nimic, doar ca stie ca nu e singura."

Raspuns mamica: "Si fetita mea era la fel, mai ales era inebunita dupa reclame, si apoi a inceput sa urmareasca desenele animate si de atunci asa face mereu. Dar ar trebui sa il lasi cam o jumatate de ora pe zi. Eu am lasat-o pe la 3 ani sa se uite la televizor deoarece stie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.