Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Wrapul se poate lega si peste un umar, gen sling / pouch ?

Raspuns mamica: "Da, se poate lega peste umar si este prevazut cu un inel, cel putin asa am avut eu la fetita, poate fi purtat inca de nou nascut pana la 2 ani si mai mult daca poti insa e cam greu copilul, si de preferat cel tesut e mai bun si mai rezistent zic eu decat cel elastic."

Raspuns mamica: "Da, wrapul se poate lega si peste umar ... Este adevarat ca ai nevoie de un pic de timp sa te obisnuiesti cu el, insa este foarte practic. Pe mine m-a ajutat foarte mult ... era foarte greu singura cu caruciorul si copilul pe scari, asa ca am folosit wrap-ul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.