Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcinata si am o greata incontinuu. Ce-mi recomandati ?

Raspuns mamica: "Pai mai nimic, mananca zeama de lamaie ca iti mai taie greata. Eu tot la fel am patit si nu am putut manca nimic decat lamai si am avut aceasta senzatie de greata continua pana la 5 luni, dupa care mi-a trecut dar a fost foarte greu de suportat, mai ales cand trebuia sa mananc."

Raspuns mamica: "Eu am mancat multa lamaie, sau citrice si am luat si metroclopramid, desi unii nu sunt de acord cu asta, insa pe mine m-a impiedicat sa vars, chiar daca senzatia de greata exista incontinuu. Pana la 4 luni de sarcina am mancat numai portocale, pomelo si lamaie si am luat zilnic dimineata cate un metroclopramid, si nu mi-a afectat cu nimic dezvoltarea bebelusului sau sanatatea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.