Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Stie cineva un pediatru bun in Bucuresti ? Si daca da, o adresa.

Raspuns mamica: "Noi am fost in Bucuresti la medic foarte bun pediatru Dna Marcu de la Medlife. Nefiind ind Bucuresti nu stiu adresa, dar este sediul de langa spitalul Grigore Alexandrescu. Trebuie neaparat sa faci programare intrucat este foarte foarte ocupata si aglomerata."

Raspuns mamica: "Ti-as recomanda sa mergi la Spitalull Marie Curie unde il vei gasi pe domnul doctor, profesor, Stanciu Adrian, un medic pediatru foarte bun. Am fost la el in 2012. Un om asa calm si vorbeste asa de cald incat te face sa te simti in siguranta stiiindu-ti copilul in grija sa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.