Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

De ce multi dintre barbati se dau cocosi ??? In casnicie amandoi sotii ar trebui sa aiba drepturi egale.

Raspuns mamica: "Asa este, numai ca barbatii au ideea asta de cand lumea si pamantul ca ei sunt responsabili pentru familie, lucru pe care nu putem sa-l negam, si ca de fapt ei trebuie sa fie sefii. Pana la urma daca sti cum sa-l iei se mai da pe brazda mai ales cand vede cate face femeia si acasa si la servici si peste tot."

Raspuns mamica: "Acum ce sa zic... daca i-ai permis sa faca lucrul asta de la inceput... asa va face in continuare ! La mine suntem pe picior de egalitate ! Ne consultam, luam decizii si le punem in aplicare ! Nu pot accepta sa fiu sub papucul barbatului si orice ar zice el, eu sa zic da, da."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.