Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cam cata apa sau suc bea copilasul vostru pe zi ? Pentru o fetita de 3 anisori care ar fi cantitatea optima?

Raspuns mamica: "Din cate stiu, cantitatea normala de lichide la un copil de aceasta varsta este de 1,5 - 2 l pe zi! Al meu ingeras, in zilele calduroase chiar depaseste aceasta cantitate! Imi amintesc ca apa potabila consumata ar trebui sa fie in concordanta si cu greutatea corporala a copilului!!"

Raspuns mamica: "Depinde de kg copilului si binenteles bea dupa fiecaare masa cate 250ml de ceiut sau apa plata, avand 3 mese principale iar dupa fiecare mica gustare fiind un desert cred ca ajunge la 1 litru sigur. Iar laptelele mai contine si el apa... deci cam asa ajunge."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.