Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Din ce luna de sarcina ati inceput sa luati vitamine?

Raspuns mamica: "Eu la prima sarcina am luat elevit de la 7 saptamani, dar doar la recomandarea ginecologului. Asta pentru ca la cea de-a doua sarcina ma ingrasasem in 2 luni vreo 4 kile, iar doctorul mi-a zis ca nu-mi mai da sa iau vitamine ca sa nu ma ingras, plus ca puteam sa mananc orice fata de prima sarcina unde vomam si apa."

Raspuns mamica: "Mie mi-a recomandat ginecologul pe la 6 luni pentru ca bebe era un pic mai mic decat se astepta doctorita dar nu am luat multe de frica pentru ca toti imi spuneau sa mananc sanatos si nu voi avea nevoie de vitamine.Asa ca e mai bine sa te consulti cu ginecologul!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.