Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcinata in 11 saptamani si toate simptomele s-au oprit. De ce?

Raspuns mamica: "Cel mai probabil s-a obisnuit corpul tau cu sarcina si cu bebele, dar, pentru linistea ta, du-te si fa un test sa vezi daca este totul bine; aici eu am avut o prietena care a facut avort fara sa isi dea seama, si, dupa ce a fost la medic, i s-a spus ca daca venea mai repede se rezolva situatia. "

Raspuns mamica: "In sarcina femeile insarcinate se manifesta diferit de la una la alta, dar daca simptomele s-au oprit e foarte bine, probabil oraganismul tau s-a obisnuit cu transformarile care le suferit de cand ai ramas insracinata, accepta si bebele, dar totusi mergi la medic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.