Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Care marca de marsupii sau portbebe in fata este mai buna?

Raspuns mamica: "Nu stiu daca are prea mare importanta sau conteaza atat de mult marca. Cred ca mai important e din ce material este confectionat si cat de bine este cusut, nu firma producatoare. Evitati chinezariile si marsupiile confectionate din materiale de proasta calitate. Alegeti ceva din bumbac. De la Bertoni de exemplu."

Raspuns mamica: "Nu prea conteaza marca, acum tu trebuie sa stii ce anume cauti daca vrei un port-bebe pe care sa il folosesti inca din primele zile, sau din prima luna, sau unul pentru cand este mai marisor. Sunt o multime de marsupii si toate sunt bune deoarece nici nu prea o sa il folosesti foarte des."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.