Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce sunt sling-urile ?

Raspuns mamica: "Slingul este un port-bebe. E confectionat din material rezistent si permite transportul bebelusului, atat in fata cat si in spatele parintelui, conferind o pozitie relaxanta atat micutului precum si mamei sau tatalui. Este prevazut cu doua inele rezistente prin care se leaga pentru a conferi siguranta si face parte din aceeasi categorie cu marsupiul, wrap-ul sau mei-tai-ul."

Raspuns mamica: "Este ca un un port -bebe, cum s-a scris si mai sus, numai ca este facut din material,de regula bumbac, foarte rezistent si foarte bun, ca si calitate, este mult mai bun decat un port bebe obisnuit deoarece copilul sta mai relaxat si mult mai aproape de parinte si il poti folosi pana la 3 ani garantat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.