Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Pot sa-mi intarc copilul la 4 luni?

Raspuns mamica: "Cu siguranta poti sa il intarci la ce varsta vrei cu poti alege daca sa il alaptezi sau nu. Eu una nu iti recomand sa il intarci deoarece este foarte mic, macar pana la un an. Laptele matern ii ofera bebelusului toate mineralele si vitaminele de care are nevoie."

Raspuns mamica: "Intarca doar daca nu ai ai lapte, altfel recomandat este sa il alaptezi cat mai mult posibil. Eu nu am avut lapte decat putin, cateva zile, asa ca am trecut pe lapte praf inca de la inceput. Acum are 3 ani si este foarte sanatos si dezvoltat chiar mai bine decat alti copii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.