Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Care sunt rezultatele normale pentru o ecografie doppler?

Raspuns mamica: "Ecografia Doppler este o investigatie realizata cu ajutorul ultrasunetelor. Pentru un rezultat normal ar trebui sa scrie: Fluxul sanguin este normal si furnizeza oxigen si substante nutritive la fetus. Nu exista constatari referitoare la anumite anomalii in oricare dintre arterele examinate."

Raspuns mamica: "Ecografia Doppler se realizeaza pentru a se identifica si verifica tromboza venoasa profunda. Mare atentie pentru ca rezultatul ecografiei poate fi perturbat de: nicotina, alcool, anxietate sau cofeina. Valorile normale sunt: volum normal si frecventa normala ale semnalului audio, aspectul normal al formei undelor si, nu in ultimul rand, nu s-a depistat obstructie vasculara."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.