Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Copilul meu nu vrea sa ma aculte cand ii spun -nu- si imi este din ce in ce mai greu sa o controlez. Ce ar trebui sa fac?

Raspuns mamica: "Probabil pentru ca copilul tau nu suporta cuvantul nu si poate fi si o revolta din partea lui daca tu mereu ii spui, nu... nu... incearca sa-i vorbesti altfel, scoate nu-ul cand vorbesti cu el si spune-i ca -mi-ar face mare placere sa faci asta sau ce fericita as fi sa vad ca faci aia- etc."

Raspuns mamica: "Parerea mea e ca pentru a-l aduce pe calea cea buna si pentru a-l face sa va asculte atunci cand nu o face - ar trebui sa va schimbati atitudinea si sa-l pedepsiti de cate ori nu va asculta. Incercati sa ii explicati de ce ii spuneti NU - copilul e curios si de cele mai multe ori face contrariul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.