Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cand va incepe copilul meu de 11 luni sa mearga normal?

Raspuns mamica: "Depinde de la copil la copil. De exemplu, fetita mea la 8 luni si jumatate mergea bine, fara a avea sustinere si fara a fi ajutata. Ce-i drept, am pus-o in premergator de la 5 luni si ceva. Dar sa stii ca nu multi copii la 11 luni pot merge bine - sunt unii care incep sa mearga de abia pe la 1 an si cateva luni. Nu-l grabi, va prinde ritmul repede."

Raspuns mamica: "Nu prea inteleg intrebarea, cum adica normal.. .. Daca te referi cand va merge singur in picioare, nesprijinit, atunci iti raspund ca atunci cand va fi pregatit, oricum sa mearga singur nesprijinit de nimeni si nimic e cam devreme; si al meu mergea la 11 luni pe langa pat sau facea cativa pasi singur insa abia pe la 1 an si a inceput sa mearga singur fara sa se sprijine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.