Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Autoritatea: monopolul tatilor? Oare asa sa fie????

Raspuns mamica: "Da cam asa e ... De obicei copiilor le e frica de tati care sunt severi noi mamele iertam repede greselile lor si trecem foarte usor peste ele. Sunt copii care isi jignesc mamele foarte urat dar ele din dragoste pentru ei ii iarta fara sa le reprosesze nimic."

Raspuns mamica: "Monopolul tatilor ar trebui sa se schimbe in monopolul mamicilor! Mamico, nu cred in asa ceva. Cat timp petrece un tatic cu copilul? Cat se implica in cresterea si educatia copilului? De cate ori sta la capataiul lui cand este bolnavior? Monopolul tatilor - nu este deloc asa!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.