Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Este normal sa nu se miste foarte mult la 16 saptamani de sarcina?

Raspuns mamica: "Este normal sa nu simtiti miscarile bebelusului foarte mult. E mult prea mic, iar miscarile lui nu sunt puternice si dese la aceasta varsta. Ma mir, totusi, ca simtiti ceva.De obicei, miscarile fatului, le simtim dupa 4 luni si jumatate, mai ales la primul copil."

Raspuns mamica: "La 16 saptamani de sarcina nu prea ai cum sa simti miscarile bebelui pentru ca este mic, doar daca este la a treia sau a patra sarcina, la prima sarcina miscarile beblelui se simt deobicei dupa 20 de saptamani, acum depinde si de mamica, tu acum confuzi cred."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.