Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Incerc sa imi pregatesc fiul de 4 ani pentru noul copil ce va veni. Dar nu prea ma descurc. Sugestii?

Raspuns mamica: "Daca e vorba de pregatire nu prea poti face multe decat sa-i vorbesti despre fratiorul/surioara lui, sa-i spui ca vei avea un bebe cu care se poate juca cand va creste, de care sa aiba grija, apoi cand vei naste sa il lasi si pe el sa se ocupe de bebelus."

Raspuns mamica: "Eu cred ca ar trebui sa i spuneti pur si simplu ca o sa i vina un fratior sau o surioara, la inceput nu si da el seama dar in final va trebui sa accepte. Dar o sa trebuiasca sa-i explicati ca venirea unui fratior sau o surioara este o bucurie mai ales ca nu e bine sa fie unul singur la parinti, atunci ar avea cu cine sa se joace, sa invete si sa petreaca mult timp impreuna."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.