Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Mamici, cate grade aveti in camere in aceste zile de toamna? Afara la noi sunt in jur de 6 grade acum, iar in apartament am 22 de grade. Am o fetita de 2 anisori.

Raspuns mamica: "Sincer 22 de grade mi se par putine mai ales ca ai o fetita micuta. La mine chiar daca copii sunt deja marisori nicipdata pe vremea asta nu am avut mai putin de 25 de grade. Copii sunt sensibili si au nevoie de confort si caldura. Dar depinde de tine cum ti-ai invatat fetita."

Raspuns mamica: "Copiii nostri au 6 si 3 ani. Nici la soba si nici acum, cu centrala, nu facem cald mai mult de 23-25 de grade. Cand erau mici si le faceam baita, da, probabil ajungea la 26 grade in camera, dar acum 23 - 25 mi se pare o temp normala. Cam asa este si pe timpul iernii, exceptand cand sunt geruri mari."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.