Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Daca fatita ta te intreaba despre sex, metode de protejare etc cum reactionezi?

Raspuns mamica: "In situatia in care fetita te intreaba despre sex (presupunem ca e o adolescenta) nu trebuie sa ne pierdem cu firea, ba chiar sa ne mandrim ca are atata incredere in noi. Raspunsurile le vom da cat mai clar, cu exemple din viata de zi cu zi si sfaturi. In niciun caznu trebuie sa-i raspunzi cu "nu e timpul sa vorbim acum", "cauta si tu pe net" sau"vorbeste cu prietenele tale despre subiectul asta"."

Raspuns mamica: "Daca este la o varsta a adolescentei si are curajul sa vorbeasca cu dumneavoastra aceste detalii atunci inseamna ca are incredere in dumneavoastra. Incercati sa vorbiti cu calm, explicati-i cu exactitate despre ce e vorba si pregatit-o pentru ce va urma."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.