Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Diversificarea alimentatiei inceputa sub 4 luni, credeti ca afecteaza sanatatea copilul ?

Raspuns mamica: "Nu neaparat daca a fost facuta cum trebuie, adica treptat incepand prima zi cu o lingurita si continuand a 2-a zi cu doua, a treia zi cu trei si asa mai departe. Dar acum stii si tu sunt copii mai sensibili si copii care nu au nimic, dar trebuie sa avem grija ce, cum si cat le dam."

Raspuns mamica: "Nu stiu exact daca afecteaza sanatatea, dar nu este recomandat. Doctorita pediatru a baiatului meu mi-a recomandat inceperea diversificarii de la sase luni, chiar daca a fost hranit numai cu lapte praf de la cateva saptamani; poti incerca si dupa patru luni, dar nu mai devreme."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.