Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Vergeturile vor disparea dupa nastere?

Raspuns mamica: "Pot disparea daca te ungi cu anumite creme speciale care te poti da in perioada sarcini pentru asta, dar sincer eu m-am dat cu de toate care sunt bune in sarcina, dar nu au disparut dupa sarcina, dar cred ca printr-o operatie estetica pot sa le fac sa dispara."

Raspuns mamica: "Din proprie experienta iti spun ca nu vor disparea, indiferent cu ce creme te vei da. Incearca sa le previi pe perioada sarcinii si nu doar pe burtica, ci si pe brate si picioare. Maseaza-te zilnic cu o crema speciala sau cu ulei de masline si nu uita sa bei acei 2 l de apa. Pielea va fi elastica si nu vor aparea vergeturile."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.