Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici, in ce consta sindromul mainilor reci si cum sa-l tratam natural?

Raspuns mamica: "Acest lucru din cate stiu eu se intampla din cauza unei circulatii proaste a sangelui. Nu cunosc remedii naturale pentru acest lucru.... tot ce pot sa spun e, ca eu am mainile si picioarele reci de cand ma stiu. Am auzit ca ar trebui sa consumam multa verdeata sa se subtieze sangele, sa poata circula mai bine."

Raspuns mamica: "Sindromul mainilor reci se mai numeste si sindromul Raynaud ! Este o problema de circulatie a sangelui care afecteaza extremitatile ca maini, picioare, nas, uneori urechi, nas si barbie ! Ai putea sa renunti la fumat, sa te stresezi mai putin, sa reduci consumul de cofeina si sa iei tratamentul prescris de medic !"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.