Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Gata cu fumatul in toate spatiile inchise, gen in spatiile inchise de la locul de munca, in locurile de joaca pentru copii etc. Ce parere aveti?

Raspuns mamica: "Parerile sunt impartite. Eu, fiind fumatoare, ma cam supara legea asta... Astia dau legi stupide in loc sa rezolve problemele din spitale, scoli sau lipsa locurilor de munca. Chiar vorbeam cu sotul cand am auzit legea cu interzisul fumatului in restaurante, noi nu prea iesim la restaurant, baruri, asa ca nu ne afecteaza prea mult. Iar eu, nu fumez pe strada. Asa ca o sa bag tutun acasa sau in masina."

Raspuns mamica: "Pentru mine este perfect!!! Caci cei mici vor fi feriti de exemplele care li se dau .. .cei ce stau in parc in loc sa se joace cu cel mic prefera sa leneveasca pe o banca ... sa fumeze si sa scuipe seminte. Doamne ajuta sa se schimbe ceva!!! Poate asa vom fi mai sanatosi, iar cei dependenti vor avea o sansa sa se lase de tigari."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.