Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Are succes inseminarea artificiala ? Stie cineva ?

Raspuns mamica: "Ca orice interventie exista anumite riscuri. Se prea poate sa reusesti din prima, dar exista sanse sa nu fie asa. Am intalnit persoane care erau la a 5-a procedura, deci cum iti este norocul. Dar, pentru prima incercare, ai putea sa te inscrii in programul de stat in care iti platesc intre 1200-1500 euro pentru o interventie."

Raspuns mamica: "Da, sigur ca da doar sunt atatia bebei nascuti in urma unei insamantari artificiale. Trebuie sa ai rabdare si sa crezi ca intr-o zi vei fi mamica si se va intampla. Sunt cazuri care reusesc din prima sau alte cupluri la care este nevoie de o alta interventie. Cu mine a nascut o mamica gemene prin inseminare artificiala si s-a intamplat minunea din prima."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.