Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Copilul meu refuza sa mearga la dentist, are doua carii, oare se pot stica si dintii apropiati ?

Raspuns mamica: "Da, cu siguranta, incearca sa mergi la un cabinet particular specializat pentru copii, deoarece acolo doctorii sunt medici pediatri dentologi si stiu cum s-l faca pe cel mic sa stea, plus ca au si plasme cu desene la care se uita copilul in timp ce ii lucreaza la dintisori, incearca si asta. Mult succes."

Raspuns mamica: "Se pot strica insa daca se spala regulat pe dinti tot este bine, avand in vedere ca dintisorii incep sa-i cada in perioada asta, dupa 6 ani, poate ca ii vor cadea cei cariati, totusi trebuie sa mergeti la un dentist pentru a vedea daca e in regula si nu ii va afecta ceilalti dinti care vor creste, daca nu i-au ramas bucati din dintii anteriori, cei cariati."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.