Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce cadou cautati / oferiti copiilor de (Sfantul) Mos Nicolae? Jucarii, hainute ...

Raspuns mamica: "Asa cum si noi am fost obisnuiti de mici, pentru Mos Nicolae fetitele mele vor primi doar dulciuri si eventual cate o nuielusa, doar in cazurile cand sunt foarte obraznice. Sunt multi parinti care ofera puiutilor lor cadouri exact ca de Craciun, foarte bine din partea lor, dar eu prefer sa fac o diferenta intre Mos Nicolae si Mos Craciun; cand eu eram mica Mos Nicolae venea cu dulciuri sau fructe si Mos Craciun cu cadouri!"

Raspuns mamica: "Pana acum de sfanul Nicolae am pus in ghetute dulciuri, hainute si jucarii. Anul acesta cred ca vom proceda la fel plus o nuielusa ca nu au fost chiar ingerasi :) Ca sa actualizam totusi cadourile de la Mos Nicolae, vrem sa adaugam si ceva util pentru copiii de gradinita - vreun set pentru desenat, pictat. Acum, sa vedem cum le impartim- Mos Nicolae si Mos Craciun."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.