Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

De ce am dureri ciudate in partea de jos a abdomenului, fiind insarcinata cu gemeni?

Raspuns mamica: "Nu este o regula, durerea este la toata lumea fie insarcinati cu gemeni fie cu un singur bebelusi. Durerile sunt normale in sarcina, dar cele la nivelul abdomenului si nu cele mai jos de abdomen. Daca esti in luna mica mergi la ginecolog deoarece poate fi vorba de o iminenta de avort."

Raspuns mamica: "Durerile sunt posibile sa apara chiar daca esti insarcinata cu unul, doi sau cu mai multi copii, asta in cazul in care ceva nu este in regula. Durerile abdominale sunt normale, doar ca pe tine te doare in partea de jos a abdomenului ceea ce nu poate fi decat semnul unei iminente de avort."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.