Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Copii mei nu iau in greutate; care ar fi cauzele?

Raspuns mamica: "In primul rand nu stiu cat au fiecare sau daca mananca lapte mai mult sau si mancare solida. Daca nu iau in greutate deloc atunci inseamna ca au ceva din punct de vedere medica si va recomand sa mergeti sa le faceti un examen coproparazitologic sa vedeti daca nu cumva are viermisori."

Raspuns mamica: "Cati ani au copii si ce mananca, daca nu iau in greutate poti sa mergi la un gastrienterolog sau la orice medic pediatru sau la mutritionist, o data cu varsta copiii iau mai putin in greutate, dupa 1 an iau cate 250 de grame, dupa 1 an jumnatate, apoi iau cate 1 kg pe an; uneori mai scad alteori mai cresc sau scaneaza. "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.