Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ce fel de muzica le place copilasilor dumneavoastra?

Raspuns mamica: "A mea asculta de orice fel ... Mai nou fredoneaza cateva cuvinte din orice piesa ... Ma amuza tare cand o aud .. Piesa ''I'm a Barbie girl'' si ''My, oh my '' le stie cap - coada ... Sunt foarte mandra, are 4 anisori si pronunta corect cuvintele in lima engleza."

Raspuns mamica: "Fetitei mele ii place muzica de orice fel, dar mai mult asculta cantece pentru copii, mai fredoneaza si ea in acelasi timp si asa invata cantecele noi pentru varsta ei. Eu nu prea sunt cu muzica, sper ca ea sa fie altfel, baiatul asculta muzica rock."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.