Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ar trebui ca bebelusul meu sa se miste mai mult la 20 de saptamani?

Raspuns mamica: "Nu neaprat, dar nu ne-ai spus de cate ori se misca acuma, e mai micut si de asta nu simti tu toate miscarile, caci el sigur se misca foarte mult, pe masura ce va creste vei simti mult mai bine miscarile lui, nu iti fa griji, atunci vor fi ca niste lovituri puternice."

Raspuns mamica: "Daca imi amintesc eu bine ai mei nici nu miscau sau cel putin nu se simtea la varsta asta de sarcina, imi amintesc ca a miscat prima data la 4 luni jumate 5 si apoi pana la vreo 6 luni nu prea am simtit, apoi a inceput sa miste fregvent si din ce in ce mai activi sa fie :/"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.