Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce parere aveti de centralele alimentate cu lemne? Sunt sigure? Consuma mult?

Raspuns mamica: "Sunt cele mai bune si mai sigure pentru casa omului. Eu am centrala pe lemne si incalzesc toata casa, 3 camere, baie, bucatarie si 2 holuri. Am caldura in toata casa. Si cand se ia lumina daca focul arde in soba am vas de expansiune deschis in pod care evacuiaza apa fierbinte din calorifere."

Raspuns mamica: "Sunt bune... incalzeste suficient... mai bune decat cele pe gaz. Consuma cei drept cam multe lemne, dar tinand cont ca incalzeste toata casa se merita. La tara e mai nasol daca alimentarea caloriferelor se face de la hidrofor. Daca se ia lumina trebuie oprit focul imediat, altfel caloriferele se supraincalzesc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.