Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

De cand se calculeaza data nasterii?

Raspuns mamica: "Data nasterii se calculeaza in functie de data ultimei menstruatii ... de exemplu daca ultima menstruatie a fost la data de: 14 noiembrie 2012, conceptia copilului e aproximativ la 2 saptamani dupa ultima zi de menstruatie, adica 28 noiembrie, iar data probabila a nasterii va fi 21 august 2013."

Raspuns mamica: "Vrei sa zici data probabila a nasterii, pentru ca data nasterii se calculeaza din momentul in care ai nascut. Data probabila o poti calcula de la ultima menstruatie - perioada maxima de ovulatie - asta e cam dupa 10 zile de la menstruatie - adaugand 40 de saptamani."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.