Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Pot sa mai raman insarcinata daca stau deasupra?

Raspuns mamica: "Nu cred ca este relevant, ramai insarcinata daca incerci sa concepi un copil si daca esti fertila; cand esti in perioada fertila in special, asta cu deasupra sau dedesupt exista un mit ca daca stai deasupra vei avea fata ... nu stiu cat de adevarat e, insa la mine a functionat :/"

Raspuns mamica: "Nu cred ca are importanta cum sau unde stati, daca e sa ramaneti insarcinata veti ramane, indiferent de pozitie, mai ales daca sunteti la ovulatie. Daca stau bine si ma gandesc - mai multe sanse sa ramaneti insarcinata sunt daca stati deasupra - partenerul dumneavoastra ejaculand direct."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.