Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Ati folosit vreodata crema cu spermicid ?

Raspuns mamica: "Eu am folosit o astfel de crema, nu imi amintesc cum o chema, dar era cam scumpa. De altfel era foarte buna, scria pe prospect ca protejeaza impotriva unor infectii vaginale. Protectie anti-bebe 99%, la fel cat si prezervativul de alftel. Am folosit cateva luni bune, am fost tare multumita si am stat fara stres."

Raspuns mamica: "Eu una nu am folost asa ceva. Am citit despre ea si stiu ca are protectie anti bebe 99% aproximativ cat prezervativul, este destul de scumpicica. Mi-a fost teama sa folosesc alte metode anticonceptionale. singurerele de care am tinut cont au fost prezervativul si calendarul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.