Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Spuneti-mi daca al doilea copilas misca mai repede, ati fost in aceasta situatie ?

Raspuns mamica: "Nu se misca mai repede. Este doar faptul ca acum stii cum si ce simti in momentul in care incepe sa miste. Ai mai trecut o data prin asta si esti oarecum pregatita fata de prima data. Oricum eu nu voi uita niciodata clipa in care mi-am dat seama ca misca si ca nu eram balonata."

Raspuns mamica: "Nu cred ca al doilea copilas misca mai repede, dar tu fiind la a doua sarcina deja cunosti toate senzatiile si simti mult mai repede miscarea copilului in burtica. De obicei bebe misca pe la 20 de saptamani, dar se poate si mai repede, pe la 16 saptamani."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.