Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum se pregatesc copii de 4 - 7 luni pentru sezonul rece ?

Raspuns mamica: "In primul rand trebuie sa ii dam siropele de imunitate, pastile de imunitate. Mergi la un medic pediatru si vezi ce iti recomanda si apoi sa ii dai. Eu ii dau Septiline sase luni pe an fara intrerupere, dar tot imi raceste mai ales ca este la camin. Vezi ce iti da medicul pediatru."

Raspuns mamica: "Dupa ce am facut botezul copilul se scoate in fiecare zi afara chiar si cand este frig sau ploua. Se imbraca corespunzator si se adapteaza timpul de stat afara in functie de vreme nu exista probleme. Nu sunt de acord cu siropele si tot felul de pastilute. Daca are o alimentatie bogata in fructe si legume pana la 2 ani sau 3 ani cand intra in colectivitate nu are nevoie de suplimente."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.