Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

La ce varsta se intarca / este recomandat a se intarca copilul?

Raspuns mamica: "Cred ca un copil ar trebui intarcat dupa ce a implinit varsta de 1 anisor, nu mai devreme. Laptele matern il va feri de virusi, microbi si de raceli sau alte boli. Nu opriti alaptarea din motive estetice - vi se lasa sanii. Sanatatea si dezvoltarea copilului e mult mai importanta decat aspectul fizic."

Raspuns mamica: "Copii ar trebui sa fie alaptati cel putin cei doi ani pentru a putea sa beneficieze de toate vitaminele si mineralele si pentru a isi inatri imunitatea. Daca dupa cei doi ani vreti sa nu mai alaptati atunci puteti sa incepeti sa il intarcati si este de ajuns 2 ani."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.