Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Pentru masa traditionala de Paste ati investi o suma mare de bani?

Raspuns mamica: "Eu ma limitez la preparatele obisnuite si nu neaparat la ceva sofisticat. Nu am stabilit dinainte o anumita suma pentru ca oricum sigur o depaseam. Asa mi se intampla mereu. Mai bine am mers, am cumparat ce mi-a trebuit si asta a fost. Daca ar fi fost sa am invitati de Pasti cu siguranta suplimentam."

Raspuns mamica: ""La barza chiara ii face Dumnezeu cuib" - asta ni se potriveste noua de pastele asta. Am luat doar niste carene de porc pentru un gratar (40 de lei), un cub de drojdie si lapte. Am facut cozonacul (cu mere calite ca aveam facute din vara in congelator) si ieri cu o zi inainte de paste il suna un coleg pe sot ca daca vrea jumatate de miel, iar banii ii da la salariu (100 lei). Asa ca azi am facut o friptura de miel delicioasa si o ciorba. Si mai am i congelator penteu o friptura, o ciorba si drob."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.