Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce trebuie sa dau copilului meu de 11 luni sa aiba pofta de mancare?

Raspuns mamica: "Ii poti da suplimentar niste vitamina c picaturi; eu am inceput sa-i dau celui mijlociu la recomandarea medicului pe la o luna de zile, mi-a recomandat oentru ca este buna pentru raceala, pentru imunitate si da si pofta de mancare, daca mananca ii poti da fructe proaspete sau sai pui in ceai lamaie."

Raspuns mamica: "Puteti sa incercati vitamina C este sub forma de picaturi eu i-am dat. Sau mai puteti sa ii dati siropuri cum ar fi First Defense este bun. Mi l-a recomandat medicul pediatru. Mergeti si intrebati pediatrul dumneavoastra si vedeti ce va da. Este cel mai bine, deoarece unui copil ii este beneficv si are rezultate si altuia nu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.