Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Este normal sa simt copilul miscandu-se la 6 saptamani ?

Raspuns mamica: "Sincer nu cred ca este copilul care misca la 6 saptamani; este mult prea devreme. In mod normal copilul misca la 20 saptamani, dar este posibil si mai devreme, pe la 16 saptamani; daca sunteti insarcinata a doua oara, este foarte posibil sa simtiti miscarea mult mai devreme."

Raspuns mamica: "Sa simti nu stiu daca este normal, deoarece la 6 saptamani bebelusul este foarte putin dezvoltat. El oricum se misca continuu, dar fiind prea mic, nu cred ca il simtiti. Poate e doar dorinta dumneavoastra de a simti minunea ce o purtati in pantece. Cam de la 4 luni si jumatate veti simti miscarile copilului."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.