Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copilasul meu de 10 luni s-a lovit la cap si are o umflatura mica, am sa o duc totusi la control. Este prima de acest fel. Tie ti s-a intamplat?

Raspuns mamica: "Cred ca majoritatea copiilor trec prin astfel de experiente, la unii e mai usor la altii e mai grav, la mine unul din baietei a avut un accident de acest fel si a trebuit sa merg la urgente. Nu a fost grav insa a trebuit pansat. Cel mai bine este sa il vada totusi un medic."

Raspuns mamica: "Cred ca toate mamicile au trecut prin asa ceva. Cel mic al meu se lovea cel putin o data pe saptamana. Si mereu avea vanatai. Cobora treptele, se impiedica si cadea. Urca fuga inapoi, si le cobora din nou. Incepusem sa cred ca are o problema. Dar, in momentul in care a reusit sa le coboare fara sa se loveasca, nu i s-au mai parut interesante. (erau 2 trepte si eu eram langa el). S-ar putea sa nu fie nimic, dar, pentru linistea ta, poti sa-i faci un control medical."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.