Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

La cate luni dupa nastere se face testul Babes Papanicolau? Procedura este dureroasa?

Raspuns mamica: "Nu este un anume termem cand trebuie sa faci testul. Eu una il fac o data pe an si nu nu este dceloc dureroasa, nici nu simti, iti ia din secretia de pe col cu un betisor ca cel de ureche si nu simti nimic. Si in functie de rezultat doctorul iti va recomanda la cat se va repeta la 6 sau 12 luni."

Raspuns mamica: "La 6 saptamani dupa nastere trebuie sa ajungi la doctorul ginecolog la control. Atunci il poti intreba de o programare pentru testul Papanicolau sau poate o poti face atunci. Procedura nu este dureroasa. Stiu ca testul Papanicolau se face o data la 6 luni."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.