Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

La a doua nastere mi se va face iar epiziotomie?

Raspuns mamica: "Nu trebuie sa pleci din start cu asa idee. Depinde de cat de mare este sarcina fata de prima si de cum este pregatit organismul de data asta. Daca bebe este mai mic decat la prima sarcina si-i nastere usoara = rapida, cu siguranta ca nu ai nevoie de ''ajutor'' Cunosc caz care la prima nastere a nascut baiat de 4kg iar al 2 lea a fost tot baiat de 2,800. Sa ai parte de nastere usoara."

Raspuns mamica: "Bebica mea a avut 3 kg fix! Doctorita nu mi-a facut epiziotomie si sper ca si l-a a doua sarcina sa nu fie nevoie! Vorbeste cu doctorul care te are in evidenta sa iti faca epiziotomie doar daca este necesar! Cei drept te vindeci mai repede dar risti sa ai unele unele senzatii de disconfort mai tarziu! Eu am avut fire inauntru care s-au vindecat intr-o luna juumatate dar nici macar nu simt ca am nascut!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.