Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

De ce am dureri abdominale in timpul sarcinii?

Raspuns mamica: "Durerile abdominale sunt nomale as putea zice, nu este neaparat un simptom dar sunt frecvente la multe femei, poti lua un no spa si vor trece ... atat timp cat nu sunt intense si sunt suportabile si nu sunt zilnice e bine, insa daca acest lucru te tine de la treburile zilnice sa zic ar trebui sa mergi la medic."

Raspuns mamica: "In sarcina femeile insarcinate se manifesta diferit de la un ala alta, dar orice durere in timpul sarcini nu este normala, ea trebuie calmata deoarece toate durerile mamei le simte si bebele, mergi la doctorul specialist, si vezi ce-ti recomanda eu luam no-spa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.