Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Mami, cum a rectionat sotul cand i-ai spus vestea ca esti insarcinata?

Raspuns mamica: "La inceput s-a panicat... si eu eram panicata, deoarce vestea a venit intr-un moment nu prea potrivit. Am asteptat cateva zile sa ne obisnuim noi cu ideea apoi am zis si celor apropiati. Desi la inceput eram speriati si panicati, acum totul este bine."

Raspuns mamica: "Cand i-am spus sotului meu ca sunt insarcinata a fost extrem de fericit, m-a pupat peste tot, a inceput sa sune rude si prieteni sa le dea vestea ... El stie sa se bucure de o veste buna, eu in schimb nu prea sunt genul de om care se exteriorizeaza ..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.